Naon Estetika Hidung?

Naon Estetika Hidung?

Rhinoplasty, Ieu mangrupikeun operasi anu ngajantenkeun irung langkung saé. Éta sacara drastis ngarobih henteu ngan ukur penampilan tapi ogé fungsina. Hal ieu ngamungkinkeun jalma anu sesah engapan pikeun ngambekan langkung gampang sareng ngaleungitkeun masalah pernapasan. Sakumaha anjeun terang, irung mangrupikeun salah sahiji organ anu paling penting sareng pang menonjol dina raray urang. Perkara teu sabaraha geulis fitur raray anjeun, irung goréng-looking ngajadikeun anjeun pisan uncomfortable sarta spoils kageulisan anjeun. Ku alatan éta, aya mangpaatna pikeun rhinoplasty.

Bagian luhur struktur irung nyaéta tulang. Rhinoplasty ngalibatkeun maén jaringan nasal jeung kartilage ogé tulang nasal. Lamun jalma boga irung badag, éta dilereskeun ku rasping tulang. Nanging, upami irung langkung pondok tibatan normal, éta dilereskeun ku ngalereskeun kartilage dina ujung irung. Sadaya operasi ieu rhinoplasty lumangsung dina lingkup

Saha Estetika Irung Cocog Pikeun?

Rhinoplasty ngawengku parobahan dina tulang ogé. Ku alatan éta, penderita kudu minuhan kriteria tangtu. Salaku conto, pasien kedah langkung ti 18 taun. Kusabab ngembangkeun tulang ngan lengkep. Sanajan kitu, jalma teu kudu alérgi kana anesthesia. Tungtungna, upami kaséhatan umum anjeun saé, anjeun tiasa ngalaksanakeun perawatan ieu.

Résiko Rhinoplasty

Rhinoplasty mangrupakeun perlakuan pikaresep utamana dina taun panganyarna. Ieu harmonizes irung jalma kalawan fitur raray lianna. Ku alatan éta, éta bisa ngawengku sababaraha resiko. Nanging, upami dilakukeun ku ahli bedah ahli, henteu aya résiko. Tapi, résiko rhinoplasty nyaéta kieu;

·         Pendarahan

·         Inféksi

·         réaksi anesthesia

·         Kasesahan engapan ngaliwatan irung

·         heureuy sabudeureun irung

·         nyeri

·         tapak tatu

Sakali deui, sakumaha anu kami nyarios, upami anjeun ditaliti ku ahli bedah spesialis, anjeun moal ngalaman résiko.

Estetika Irung Turki

Rhinoplasty Turki Anjeunna cukup ahli dina widangna. Kusabab éta nagara anu maju pisan dina widang pariwisata kaséhatan, éta langkung dipikaresep. Aya seueur paménta pikeun koréksi irung di nagara éta sareng ku kituna dokter khusus dina widang ieu. Perawatanna suksés sabab aranjeunna ngalayanan saatos lulus tingkat pendidikan anu tangtu. Ogé, harga pisan lumrah. Upami anjeun hoyong rhinoplasty di Turki, anjeun tiasa kéngingkeun jasa konsultasi gratis ku ngahubungi kami.

Ninggalkeun Koméntar

Konsultasi Gratis